Onze cursisten over ons

YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!
Jullie twee, van harte bedankt voor alle steun en hulp! Ik ben echt zo blij! En dankzij dit cijfer heb ik nu ook een contractverlenging binnen wat een onbepaalde tijd contract is! :) :) :) :)
Nogmaals, hartelijk dank! 
Met vriendelijke groet, 
 
Guy M.
Beste Bob, Gabriela en Dirk-Jan,
Dank je wel, uiteraard ben ik er super blij mee, mede dankzij jullie hulp heb ik het gehaald. Ik wil jullie dan ook super bedanken voor jullie inzet en de manier van lesgeven en les aanbieden. Ik vond het een goede en fijne manier van leren en ben dan ook erg enthousiast over jullie leerconcept.
Bedankt daarvoor,
 
PS: Erg fijn dat er naslag werk, bijscholing, vraag van de dag en eventueel telefonisch hulp beschikbaar blijft.
 
Tot volgende keer,
Met vriendelijke groet,
 
Stefan Z.
Ha Gabriela, Dirk Jan en Bob! 
Dank voor de felicitatie. Ik wil jullie via deze weg enorm bedanken voor de goede en strakke begeleiding. Heb dit zelden zo meegemaakt! Op zondagavond om 22:50 nog even een tentamen nakijken, dit zegt veel over jullie betrokkenheid en drive. Jullie doen werkelijk alles om kandidaten ook te doen slagen.
Niets meer dan lof voor jullie!! Nogmaals bedankt, en misschien tot in de toekomst! 
 
Met vriendelijke groet,
 
Melvin v. Z. 
Heel erg bedankt voor alle hulp met betrekking tot de SEU!
Vandaag mijn examen gehad en ben geslaagd.
Ik heb echt Armslag echt 100% positief ervaren. Snelle reacties. Snelle nakijken, duidelijke antwoorden. En dat zelfs in het weekend!
Heel erg bedankt! Ik zou iedereen aanraden om dit via Armslag te doen. 
 
Lynn H.
Hi guys,
 
Thanks a lot!
Armslag heeft me netjes geholpen om een 7,9 te halen.
 
Fijne dag toegewenst!
 
Groetjes,
Cris S.
Beste Gabriela, Dirk-Jan en Bob,
Dank jullie wel voor de felicitatie! Ik was zelf ook aangenaam verrast door het cijfer! Zonder jullie hulp en de fijne e-learning van Armslag was het mij niet gelukt! 
Nogmaals bedankt!
 
Isabelle V.
Beste Gabriela en Bob,
Graag wil ik jullie nog bedanken voor de goede en grappige lesdagen en de fijne uitleg per e-mail. Ik had het niet beter kunnen wensen. Mede hierdoor heb ik de SEU behaald. 
Nogmaals hartelijk dank! 
 
Met vriendelijke groet, 
 
Mayrinka H.
Goedemiddag Bob, Gabriela en Dirk-Jan,
Vanmorgen ben ik geslaagd voor mijn examen met een 7,4!
Langs deze weg wil ik jullie ontzettend bedanken voor jullie hulp, tips, betrokkenheid en enthousiasme. Mede dankzij jullie inzet heb ik dit examen tot een goed einde kunnen brengen.
 
Mochten jullie nog vragen/opmerkingen voor mij hebben dan hoor ik dat graag.
Bedankt!
 
Met hartelijke groet,
 
Oscar de G.
Goedemiddag!
Bedankt voor jullie mailtje, en natuurlijk voor jullie begeleiding.
Jullie zijn een aangename organisatie, en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Ik zal de website (en het lesmateriaal) als naslagwerk gebruiken.
Ik wens jullie een fijne avond toe en wellicht tot ziens!
 
Ronny L.
Bedankt voor de goede opleiding.
Gisteren geslaagd. Examen is idd pittig. 
Ben echt wel wat gewend vanuit de financiële wereld maar de vraagstelling is lastig. Sudiebelasting is best wel pittig wanneer je wilt slagen voor het examen (en nog geen of weinig werkervaring hebt).
Goede cursus methodiek en prima ondersteuning!
 
Rini S.
Beste Gabriela, Dirk- Jan en Bob, 
Eindelijk geslaagd! Vond het echte examen best pittig, maar ben blij dat ik het heb gehaald. Ik wil jullie bedanken voor de begeleiding. Zowel online als op de examentraining. Mede door jullie enthousiasme en motiverende e-mails heb ik er toch ook wel plezier aan beleefd. Met vriendelijke groet,
 
Sarah E.
Ik ben ook heel blij met het resultaten. Ik wil natuurlijk erbij melden dat ik heel blij ben met hoe alles liep. Die lesstof was makkelijk te begrijpen, wat heel fijn is als je buitenlander ben :-). Complimenten naar de hele team van Armslag. Jullie zijn toppers!

Kris K.
Gisteren heb ik mijn seu examen behaald met een 8.0! Via deze weg wil ik jullie heel erg bedanken voor alle hulp, tips en lessen want zonder jullie had ik het nooit gehaald!  Bedankt!!!

Groet, Ilse H.
Goedemorgen Gabriela, Dirk-Jan en Bob,
 
Jullie enorm bedankt voor de hulp, zonder jullie had ik dit niet gehaald!
Ik adviseer al mijn collega’s om de SEU via Armslag te halen! 
 
Met vriendelijke groet, 
Elske ten H. 
 
Thanks! Jullie bedankt voor de ondersteuning en de ruime bereikbaarheid! Super fijn dat ik zowel doordeweeks, in de avonduren als in het weekend bij jullie terecht kon. Top!

Kim K.
Beste Gabriela, Dirk-Jan en Bob, Hartelijk dank voor de felicitatie! Ik loop al een tijd met het idee om jullie te laten weten hoe ontzettend tevreden (!!) ik ben met de begeleiding die ik van de kant van Armslag heb gekregen. De manier waarop jullie de stof behandelen is de meest effectieve die ik tijdens mijn studerende leven heb mogen meemaken.
 
Het was voor mij op deze manier een fluitje van een cent om het SEU examen succesvol af te sluiten. Jullie hebben de lesmethode super voor elkaar!
 
Hartelijk dank voor de begeleiding en ik zal zeker de website van Armslag blijven gebruiken om dingen op te zoeken!

Matthijs B.
Hi Armslag, Ik wil even een compliment maken wat betreft jullie service. Website is ideaal en de mails vanuit jullie zijn ook heel goed! Deadlines worden ruim op tijd aangegeven en de stof leest heel lekker weg. 

Stefan K.
Enorm bedankt!! Thanks voor de ondersteuning, ik zag het traject totaal niet zitten maar het opbreken van de stof in kleine stukjes en de goede oefentoetsen hebben toch hun vruchten afgeworpen :) 
 
Heel veel succes met het opleiden van mijn (toekomstige) collega's en nogmaals bedankt voor alles!

Koen E.
Hi Gabriela en Bob, Heel erg bedankt! De lesdagen en de online omgeving hebben mij ontzettend geholpen. Fijne avond! 

Stephanie M.
Goedemorgen Bob en Gabriela, Bedankt voor jullie hulp bij het behalen van mijn SEU diploma. De manier waarop jullie de stof uitleggen, de betrokkenheid en altijd bereikbaar zijn voor hulp vind ik noemenswaardig. 
 
Aafke van der M.
Heb zojuist mijn SEU afgerond met een 6,4 (voorlopig cijfer).
Hij was bijzonder pittig met flauwe vragen moet ik zeggen dus ben extra blij! Hartelijk dank voor het fijne contact, heb mij zeker gesteund gevoeld, en vond Armslag erg gebruiksvriendelijk! Hele fijne dag en wie weet….. 

Nel J.
Goedemiddag allen, Bedankt voor jullie bericht! Ik vond het een leuke en leerzame weg en vind Armslag een zeer goede opleider! Complimenten dus ook voor jullie. Bedankt!

Carl van der H.
Hi Gabriela, Dirk-Jan en Bob, Dank voor de felicitaties! Ik ben er ook erg blij mee. Bedankt voor de prettige en duidelijke leerstof en de support! Fijne dag, 
 
Martine V. 
Beste Gabriela, Dirk-Jan en Bob, Bedankt voor de felicitatie. Ik ben supertevreden met het eindresultaat. 
Ook hartelijk dank voor jullie prettige begeleiding, de vooraf gegeven planning van de hoofdstukken, de lesdagen en het snelle nakijken van de oefentoetsen. Echt super gedaan. Dit was voor mij een perfecte manier om me voor te bereiden op het examen. Groet,

Henri P.
Hi Gabriela, Dirk-Jan en Bob, Bedankt voor de felicitaties en jullie support gedurende de studieperiode! Zonder jullie was ik nooit tot dit prachtige resultaat gekomen! Wie weten spreken we elkaar snel weer! Voor nu alvast een fijn weekend.

Rico Z.
Bedankt voor alle hulp op afstand en de tips tijdens de examentraining. Ik heb er veel aan gehad! Dit weekend ga ik het inderdaad even goed vieren en ik ga met een gerust gevoel op vakantie! Jullie bedankt voor alle hulp en het beantwoorden van mijn vragen. Ik ben zeker erg blij. Een fijn weekend! 
 
Lobke R.
Beste mensen van Armslag, Ik wil jullie oprecht bedanken voor de leerzame lesdagen en het advies !! Dankzij jullie heb ik hem gehaald! Vriendelijke groet, 
 
Frank V.
Jullie bedankt voor alle hulp en het beantwoorden van mijn vragen. Ik ben zeker erg blij. Een fijn weekend! 
 
Ellen S.

Hallo Gabriela, Dirk-Jan en Bob, Bedankt voor jullie mailtje! De lesdagen en de samenvatting die ik van jullie heb ontvangen hebben zeer goed geholpen! Nu op zoek naar een nieuwe cursus ;)

Laurens S.

Goedemiddag toppers van Armslag, Namens mezelf ontzettend bedankt voor de goede begeleiding, positieve motivatie en slimme tips!! Grote complimenten over de wijze waarop jullie kandidaten klaarstomen voor het SEU-examen. Keep up the good work, top!

Sam van K.
Zojuist mijn diploma behaald met een 7.9. Bedankt voor de begeleiding en jullie inzet met oa snel nakijken in de avonduren en zelfs de weekenden :)
 
Stephanie van S.
Ik ben heel erg blij en ik weet zeker dat ik het zonder Armslag niet op deze manier had kunnen leren. Hartstikke bedankt voor de begeleiding! 

Gwen K.
Was nooit gelukt zonder jullie hulp en expertise. Helaas geen 10:(
 
Jules M.
Super, super, super bedankt voor jullie uitstekende begeleiding :-) :-) !!

Jef H.
Hoi Armslag toppers! Bedankt voor jullie leuke mailtje! Echt bedankt voor de steun en jullie oneindige positiviteit! Ik ga er lekker van genieten!! :) 

Robbert G. 
Beste Gabriela, Dirk-Jan en Bob, Heel erg bedankt voor jullie opleiding, e-mails, lesdagen en extra uitleg/motivatie. Erg blij ben ik met het behalen van dit diploma! 

Caroline te K.
Goedemorgen Bob en Gabriela, Heel erg bedankt voor de hulp met jullie programma armslag! Het heeft mij ontzettend geholpen met de voorbereidingen voor het SEU examen. Gisteren ben ik geslaagd met een 7,5 dankzij jullie hulp. Fijne werkdag!

Britt de B.
Ik wil jullie graag bedanken! Ik vond de lessen ontzettend leuk en leerzaam.Het is heel fijn om te weten dat we altijd terecht kunnen met vragen.Dit heb ik nog niet eerder zo meegemaakt. Top!!

Cindy O.
Hoi Bob en Gabriela, Ik heb 'm gehaald!! :-) BEDANKT voor alle hulp en begeleiding gedurende het studeertraject. De bereikbaarheid 's avonds en in het weekend was top!

Susan S.
Hoi Armslag team, Dank jullie wel voor jullie hulp! En ook voor het snel nakijken van de toetsen op welke dag dan ook. De tips die jullie via de mail hebben gegeven waren heel fijn. We hebben elkaar niet gesproken, maar ik vond het een prettige begeleiding met een duidelijke online leeromgeving.

Selin O.
Bedankt voor jullie mailtje, ik ben ook heel blij dat ik het gehaald heb! Ik had het niet gered zonder jullie hulp en goede e-learning systeem, dus ook mijn petje af voor jullie! Ga zo door en ik zal jullie vast nog wel eens om hulp vragen :-)

Margriet G.
Ik wil jullie via deze weg enorm erg bedanken, voor de begeleiding de ezelsbruggetjes en voor de communicatie. En na vandaag, enorm veel bedankt voor het regelen van mij examen wat op een 1 of andere manier verkeerd was gegaan. Ik kan mede delen dat ik het heb gehaald en super super blij ben! Ik ben jullie ontzettend dankbaar, echt waar.

Dikra E.
Wat een leuk berichtje, bedankt!! Ik ben er heel erg blij mee en had het echt niet verwacht! Heel erg bedankt voor jullie hulp! Zonder Armslag was het niet gelukt.

Karolien V.
Ik wil jullie heel erg bedanken! En even vermelden, ik zat er gisteren redelijk doorheen en dacht dat het een drama zou worden. Vervolgens krijg ik om 23:30 nog een mailtje dat de test is nagekeken. Dit gaf me een ontzettende boost, dat jullie nog tot zo laat mijn test wilde nakijken! Echt ontzettend bedankt voor alles!

Jasper van den U.
Dank jullie wel, Gabriela, Bob en Dirk-Jan, ben ook erg blij met het cijfer. Jullie reuze bedankt voor de support.Jullie aanpak werkte voor mij super!

Caroline L.
Bedankt voor deze leuke e-mail en ook bedankt voor de lessen en online ondersteuning! Jullie motiverende stijl van lesgeven vond ik erg prettig en heeft me goed geholpen om dit diploma te behalen. :)

Kirsten de L.
Ik ben blij om te melden dat ik afgelopen donderdag mijn SEU heb behaald. Bij deze wil ik jullie bedanken voor jullie hulp, ik heb veel baat gehad bij jullie methode van leren.

Roy P.
Dank je voor alle informatie en de uitstekende “opfrisdag” die wij hebben gehad. Ik heb van alle medewerkers alleen maar positieve reacties gekregen, dus een dikke pluim voor jullie! Voor jullie ook een fijne dag en wanneer we vragen hebben weten we jullie te vinden.

Leon T.
Vanmorgen het officiële SEU examen gehad en geslaagd met een nette 7,4!!! :-D  Heeeeel blij mee! Wil jou, Gabriela, en Bob even bedanken voor de waanzinnige support en de super leuke en leerzame lesdag van jou Gabriela en examentraining van Bob. Op zaterdagavond, zelfs in de nacht, nog feedback krijgen van handmatig nagekeken examens is echt niet normaal hoor. Echt top! Groetjes en nogmaals heel erg bedankt!

Danny A
Ik ben er zelf ook ongelooflijk blij mee (al vond het ik cijfer matig enthousiast..). Maar goed, nu heel erg happy dat het er eindelijk op zit. Dank voor alle support, antwoorden en tips! Dat heeft me echt wel geholpen, vooral de laatste drie dagen.

Tina B
Hierbij wil ik jullie toch nog even bedanken voor al jullie hulp en informatie. Het heeft enorm bijgedragen aan een goede voorbereiding. Al met al was het wel erg spannend, dus ik kan zeggen dat mijn uitslag een hele opluchting was. Wij gaan het vandaag zeker even vieren met onze collega's op de vestiging;) Nogmaals heel erg bedankt!!

Richelle W.
Goedemiddag, jullie heel erg bedankt voor de goede begeleiding (zelfs tijdens de kerstdagen) en alle tips & tricks!

Jikkie V
Hartelijk dank voor de informatie. We krijgen veel positieve reacties vanuit onze medewerkers over de manier waarop er door jullie les wordt gegeven. Ik ben echt blij met onze samenwerking.

Justyna K.
Hoi team Armslag, Bedankt voor jullie ondersteuning en de snelle terugkoppeling op de toetsen (ook in het weekend!). Ik heb dit hele weekend geblokt en geoefend met de voorbeeldtoetsen en dat resulteert uiteindelijk in een mooi resultaat.Bedankt voor alles!

Frank L.
Ik ben geslaagd met een geweldige 6.3! Ik weet zeker dat ik veel hoger had kunnen halen wanneer ik jullie complete pad had gevolgd, maar helaas heeft de werkdruk hier roet in het eten gegooid. Desondanks bedankt voor de begeleiding en de geboden hulp! :)

Marten v. G
Via deze weg wil ik de Armslag organisatie bedanken voor alle hulp, ondersteuning en klantgerichtheid. Dit is iets wat ik nog maar weinig tegenkom bij veel bedrijven, dus ga zo door!

Jordy M.
Dank jullie wel! Blij met het mooie resultaat. Handig om met behulp van het kennisabonnement op de hoogte te blijven van wetswijzigingen. Top!

Martijn W.
Onwijs bedankt voor de mega goede begeleiding. Mede door jullie drive en duidelijkheid en goede begeleiding heb ik hem op zak!!! Dank jullie wel!!

Michel S.
Hartelijk dank voor de begeleiding en bereikbaarheid! Ik had het er met mijn collega's nog over hoe snel en goed te bereiken jullie zijn :) Ik ben nu lekker aan het varen over de grachten om het te vieren! Een fijne avond nog en keep up the good work!

Isolde vd S
Jullie bedankt voor de begeleiding van de kandidaten. En het meehelpen om de kandidaten te laten slagen. Hoor dat ze het ook als zeer prettig hebben ervaren met korte lijnen en snelle terugkoppeling en begeleiding.

Djois P.
Dank voor jullie leuke felicitatiemail! Ik ben zelf ook echt enorm blij! Tof dat ik het account nog kan gebruiken, zal vast nog wel van pas komen. Bedankt voor de steun en snelle respons op vragen en de toetsen! En super dat ik nog te allen tijde een beroep op jullie kan doen.

Leontine v M.
Ik wil jullie graag bedanken voor jullie goede support, lessen en oefentoetsen. Heeft mij echt geholpen!

Sharon G.
Ik vind jullie opleidingstraject echt super goed en duidelijk geregeld! En met name fijn dat we jullie altijd kunnen bereiken, zelfs op zondag ;) Dus bij deze, hartstikke bedankt!!!!!!!

Lilly K.
Hartelijk bedankt voor de wijze lessen die ik heb mogen ontvangen. Ik ben er echt super blij mee!!

Jacob B.
Ik wil jullie bedanken voor de cursus. Zit prima in mekaar, mooi website, goede documentatie en prima examen-training. Wat mij betreft een dikke 9...

Bert S.
Heel erg bedankt voor jullie fijne begeleiding naar het halen van mijn diploma! Mijn complimenten voor de manier waarop jullie dit doen. Ik keek enorm tegen de opleiding op maar door jullie enthousiaste manier van uitleggen , hebben jullie mij een stuk makkelijker gemaakt.

Melanie L.
Ik wil jullie ontzettend bedanken voor de leuke lessen, de leerstof en jullie bijna 24/7 steun!!!

Kassandra L.
Super bedankt voor jullie support. Jullie zijn echt toppers!!

Ania S.
Graag wil ik jullie bedanken voor alle ondersteuning voor het SEU-examen. Fijn dat jullie met me mee hebben gedacht en de extra tips hebben me tot een dikke voldoende gebracht! Ik heb namelijk zojuist mijn tentamen behaald met een 8.2. Veel groetjes en wellicht tot ziens,

Charlotte J.
Bedankt voor jullie leuke mail. Ik ben ook erg blij met het resultaat. Daarnaast wil ik jullie ook bedanken voor de 'ondersteuning' tijdens het leren. Erg fijn dat de oefentoetsen zo snel nagekeken waren en jullie zo bereikbaar zijn.

Annika vd W.
Hartstikke bedankt!! Als er ooit een award uitgereikt wordt voor beste opleiders dan verdienen jullie die ;) Bedankt voor alle hulp!

Anouk van H.
Jullie heel erg bedankt voor de fijne begeleiding! Door het hele proces heel prettig contact met jullie gehad. :-) Op naar veel meer geslaagden!

Peter H.
Dank voor jullie hulp tijdens het proces. Fijn om op deze manier door de stof geloodst te worden.

Jurre S.
Ik wil jullie bedanken voor de goede begeleiding en mogelijkheden die jullie hebben geboden, mijn complimenten! Ga zo door, dan zullen er nog veel meer mensen gaan slagen die via jullie zijn begeleid!

Anouk de P.
Ik ben helemaal blij dat ik geslaagd ben! Bedankt voor de professionele begeleiding en de snelle service, zonder jullie had het vast minder goed gegaan.

Pamela M.
Mijn complimenten over de wijze waarop jullie onze mensen hebben begeleid. Uit de wandelgangen hoor ik niets dan positieve geluiden. Een scoringspercentage van 100% na zes examens is ook zeer goed! Nog drie kandidaten te gaan…..

Timo N.
Dank voor de felicitaties! En ook dank voor begeleiding van de afgelopen maanden. Ik heb de combinatie van het online leren, de examentraining en de persoonlijke benadering email als zeer prettig ervaren. Fijn dat we op de hoogte gehouden blijven over de laatste update in de branche die aan verandering onderhevig is.

Miranda van der W.
Ik wil jullie bedanken voor jullie fijne begeleiding, die heb ik als er prettig en goed ervaren. Dat heeft er zeker voor gezorgd dat ik het examen heb gehaald. Het was erg handig dat ik kon bellen wanneer dit nodig was. Bedankt!

Chris K.
Dank voor jullie leuke mailtje! Hartelijk dank voor jullie tijd en kennis, de snelle terugkoppeling is helemaal van deze tijd en werkt super fijn!

Marleen B.
Complimenten voor jullie slagvaardigheid en service: vond de hele opleiding en begeleiding uitstekend!

Jolanda B.
Jullie bedankt voor de goede begeleiding en hulp. Dik voor elkaar!

Jimmy A.
Ik wil jullie bedanken voor de coaching en altijd snelle en duidelijke feedback.

Leontien V.
Jullie ook ontzettend bedankt voor de goede begeleiding! De opbouw van de hoofdstukken en de toetsten, maar ook zeker de oefentoetsen hebben er zeker aan bijgedragen dat ik ben geslaagd!

Laura V.
Ik vind de e-learning erg prettig! En jullie reactietijd erg snel! Ik heb in ieder geval goede ervaringen met Armslag :)

Moniek S.
Ik vond jullie opbouw en structuur heel prettig, het is daaraan te danken dat ik het examen heb behaald.

Cammy K.
Vooral de manier van toetsen thuis maken en het korte lijntje die jullie handhaven wordt zeer gewaardeerd. Nogmaals bedankt daarvoor.

Richard W.
Heel erg bedankt voor alles. Super goede begeleiding vanuit jullie. Niet zo vaak zo goed meegemaakt.

Amber I.
Bedankt voor jullie hulp en kennisoverdracht van de afgelopen maanden. Zonder de 2 trainingen en vragen op jullie website zou in mijn ogen het examen heel zwaar zijn. Jullie rol heeft een grote bijdrage geleverd aan het behalen van mijn SEU. Heel erg bedankt hiervoor:)

Mohammed A.
Jullie persoonlijke benadering gedurende de opleiding vond ik erg prettig. Daarnaast was de zeer snelle respons echt top!

Atlan T.
Ook bedankt voor de super ondersteuning. Op zondag, s avonds, niets was te gek. Echt heel goed!

Ronald R.
Ik wilde jullie even bedanken voor alle hulp etc. Ook de afgelopen dagen werd er snel gereageerd op vragen en werden de oefentoetsen snel nagekeken, dat werkte echt super!

Joan O.

Over ons
GabrielaBobDirk-Jan