Kennismodule 1 - Arbeidsrecht


Net startend of terugkomend in de flexbranche en behoefte aan essentiële basiskennis? De kennismodule 'Arbeidsrecht' van Armslag flexbranche opleidingen & e-learning voorziet in deze behoefte.Inhoud kennismodule 1: Arbeidsrecht
Deze module gaat over het arbeidsrecht vanuit het perspectief van de opdrachtgever. Hoeveel arbeidsovereenkomsten mag hij aangaan? Hoe kan hij een arbeidsovereenkomst eindigen? Wanneer heeft iemand recht op een transitievergoeding? Wat is een aanzegtermijn? Welke bedingen zijn er en hoe kan hij deze opnemen? Rechtsvermoeden, opzegtermijnen, proeftijd, stilzwijgend verlengen, uitsluiting loondoorbetalingsverplichting en minimale oproep duur komen aan bod. Tevens komen de bij het arbeidsrecht horende zaken als de Wet op de Ondernemingsraden (WOR), de Wet flexibel werken (Wfw), het personeelsdossier en het getuigschrift aan bod. Kortom een inzicht in het algemene arbeidsrecht, zodat men vragen van een inlener kan beantwoorden. 
 

Klik HIER voor het overzicht van alle Kennismodules.
 


Modulair studeren
  • Toegang tot de e-learning en telefonisch uitleg hoe het systeem werkt en wat de leerdoelstellingen zijn.
  • Maken van opdrachten waarmee het leerproces vergemakkelijkt.
  • Maken van een eindtoets waarmee de module wordt afgerond.
  • Docenten zijn 7 dagen per week bereikbaar, ook voor praktijk vragen.
 

Hoe werkt de e-learning van Armslag
  • Op alle browsers en besturingssystemen.
  • Overal kennis bij de hand, ook op de iPad, tablets, smartphone of laptop.
  • Er is alleen een internetverbinding nodig.
 

Gevolgde module verrekenen met Basisopleiding Intercedent voor het SEU-diploma
Indien gewenst kan de gevolgde module ingebracht worden in een van onze Basisopleidingen Intercedent voor het SEU-diploma. Het moet dan wel om dezelfde deelnemer gaan. Per gevolgde module is dat € 42,00.
 
 

Prijs van de module
Per deelnemer: € 42,00 (excl. btw).
Mocht dit de 1e module zijn die men volgt wordt er € 30,00 extra in rekening gebracht voor administratie- en uitlegkosten (excl. btw).


Volledig Online
Uiterlijk starten met de studie:
04-12-2019