Kennismodule 3 - cao voor uitzendkrachten (ABU en/of NBBU)


Net startend of terugkomend in de flexbranche en behoefte aan essentiële basiskennis? De kennismodule 'Driehoeksverhouding en CAO voor uitzendkrachten (ABU en/of NBBU) van Armslag flexbranche opleidingen & e-learning voorziet in deze behoefte.


 

Inhoud kennismodule 3: ABU/NBBU-cao voor uitzendkrachten
Deze module gaat over het fasensysteem, de reserveringen, maar ook wordt er gerekend en uitgelegd hoe een kostprijs wordt opgebouwd. Hoe werkt het fasensysteem? Hoe wordt berekend waar iemand zit in het fasensysteem? Hoe zit het met onderbrekingen? Wat is het uitzendbeding en hoe wordt het in de praktijk gebruikt? Welke vormen van uitzendovereenkomsten kunnen met uitzendkrachten worden overeengekomen? Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende uitzendovereenkomsten? Wat is opvolgend werkgeverschap en hoe deel je een werknemer in als er sprake is van opvolgend werkgeverschap? Ook worden scholing en pensioen (StiPP), zoals verplicht gesteld in de cao’s, behandeld. Wat zijn reserveringen en wanneer mag je ze uitbetalen? Welke elementen hebben invloed op de kostprijs? Wat is een marge of een omrekenfactor? Hoe wordt berekend wat een uitzendkracht per maand of per uur gaat verdienen? Welke element vallen onder beloning, geregeld in de cao voor uitzendkrachten?

 
 
Klik HIER voor het overzicht van alle Kennismodules.
 


Modulair studeren
  • Toegang tot de e-learning en telefonisch uitleg hoe het systeem werkt en wat de leerdoelstellingen zijn.
  • Maken van opdrachten waarmee het leerproces vergemakkelijkt.
  • Maken van een eindtoets waarmee de module wordt afgerond.
  • Docenten zijn 7 dagen per week bereikbaar, ook voor praktijk vragen.
 

Hoe werkt de e-learning van Armslag
  • Op alle browsers en besturingssystemen.
  • Overal kennis bij de hand, ook op de iPad, tablets, smartphone of laptop.
  • Er is alleen een internetverbinding nodig.
 

Gevolgde module verrekenen met Basisopleiding Intercedent voor het SEU-diploma
Indien gewenst kan de gevolgde module ingebracht worden in een van onze Basisopleidingen Intercedent voor het SEU-diploma. Het moet dan wel om dezelfde deelnemer gaan. Per gevolgde module is dat € 42,00.
 
 

Prijs van de module 3
Per deelnemer: € 42,00 (excl. btw).
Mocht dit de 1e module zijn die men volgt wordt er € 30,00 extra in rekening gebracht voor administratie- en uitlegkosten (excl. btw).
‚Äč
Volledig Online
Uiterlijk starten met de studie:
04-12-2019