Kennismodule 4 - Voorkomen van ziekte & ziekte-uitkeringen


Net startend of terugkomend in de flexbranche en behoefte aan essentiële basiskennis? De kennismodule 'Voorkomen van ziekte en ziekte-uitkeringen' van Armslag flexbranche opleidingen & e-learning voorziet in deze behoefte.Inhoud kennismodule 4: Voorkomen van ziekte en ziekte-uitkeringen
Het goed toepassen van de Arbeidsomstandighedenwet en de Arbeidstijdenwet kan bijdrage aan een lager ziekteverzuim. Daarom worden deze wetten behandeld voor de regelingen die over ziekte gaan. Hoe worden ongelukken met uitzendkrachten voorkomen? Wordt een werknemer of uitzendkracht toch ziek dan kan hij aanspraak maken op ziekengeld, zoals geregeld in de VLZ of de ZW. Waar heeft een werknemer recht op als hij ziek is en waar heeft een uitzendkracht recht op als hij ziek is? Hoeveel wachtdagen heeft een uitzendkracht? Wat moet er gedaan worden bij een ziekmelding? Welke mogelijkheden zijn er om het ziekteverzuim terug te dringen? De nieuwe BeZava en de Wet verbetering poortwachter zijn middelen die moeten helpen een zieke werknemer of uitzendkracht weer zo snel mogelijk aan het werk te krijgen en worden daarom hier ook behandeld.
 
 

Klik HIER voor het overzicht van alle Kennismodules.
 


Modulair studeren
  • Toegang tot de e-learning en telefonisch uitleg hoe het systeem werkt en wat de leerdoelstellingen zijn.
  • Maken van opdrachten waarmee het leerproces vergemakkelijkt.
  • Maken van een eindtoets waarmee de module wordt afgerond.
  • Docenten zijn 7 dagen per week bereikbaar, ook voor praktijk vragen.
 

Hoe werkt de e-learning van Armslag
  • Op alle browsers en besturingssystemen.
  • Overal kennis bij de hand, ook op de iPad, tablets, smartphone of laptop.
  • Er is alleen een internetverbinding nodig.
 

Gevolgde module verrekenen met Basisopleiding Intercedent voor het SEU-diploma
Indien gewenst kan de gevolgde module ingebracht worden in een van onze Basisopleidingen Intercedent voor het SEU-diploma. Het moet dan wel om dezelfde deelnemer gaan. Per gevolgde module is dat € 42,00.
 
 

Prijs van de module
Per deelnemer: € 42,00 (excl. btw).
Mocht dit de 1e module zijn die men volgt wordt er € 30,00 extra in rekening gebracht voor administratie- en uitlegkosten (excl. btw).

Volledig Online
Uiterlijk starten met de studie:
04-12-2019