Kennismodule 5 - WID, Vreemdelingen, AVG en Gelijke Behandeling


Net startend of terugkomend in de flexbranche en behoefte aan essentiële basiskennis? De kennismodule 'Documentherkenning, WID, Vreemdelingen en Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)' van Armslag flexbranche opleidingen & e-learning voorziet in deze behoefte.Inhoud kennismodule 5: WID, Vreemdelingen, Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en Gelijke Behandeling
Deze module gaat over de Wet op de Identificatieplicht (WID), documentherkenning, de Vreemdelingenwet, de Wet arbeid vreemdelingen, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en gelijke behandeling. Hoe herkent men of een document echt is of niet? Wanneer mag een (buitenlandse) uitzendkracht werken in Nederland? Welke wettelijke verplichtingen zijn er bij indiensttreding van een uitzendkracht? Wat houdt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in en welke gegevens mag je wel of niet opslaan in je personeelsdossier? Er wordt ingegaan op wat discriminatie is, hoe om te gaan met discriminerende verzoeken en waarop niet op mag worden geselecteerd.
 
 

Klik HIER voor het overzicht van alle Kennismodules.
 


Modulair studeren
  • Toegang tot de e-learning en telefonisch uitleg hoe het systeem werkt en wat de leerdoelstellingen zijn.
  • Maken van opdrachten waarmee het leerproces vergemakkelijkt.
  • Maken van een eindtoets waarmee de module wordt afgerond.
  • Docenten zijn 7 dagen per week bereikbaar, ook voor praktijk vragen.
 

Hoe werkt de e-learning van Armslag
  • Op alle browsers en besturingssystemen.
  • Overal kennis bij de hand, ook op de iPad, tablets, smartphone of laptop.
  • Er is alleen een internetverbinding nodig.
 

Gevolgde module verrekenen met Basisopleiding Intercedent voor het SEU-diploma
Indien gewenst kan de gevolgde module ingebracht worden in een van onze Basisopleidingen Intercedent voor het SEU-diploma. Het moet dan wel om dezelfde deelnemer gaan. Per gevolgde module is dat € 50,00.
 
 

Prijs van de module
Per deelnemer: € 50,00 (excl. btw).
Mocht dit de 1e module zijn die men volgt wordt er € 30,00 extra in rekening gebracht voor administratie- en uitlegkosten (excl. btw).

Volledig Online
Uiterlijk starten met de studie:
09-05-2019