Kennismodule 2 - Driehoeksverhouding


Net startend of terugkomend in de flexbranche en behoefte aan essentiële basiskennis? De kennismodule 'Driehoeksverhouding en CAO voor uitzendkrachten (ABU en/of NBBU) van Armslag flexbranche opleidingen & e-learning voorziet in deze behoefte.Inhoud kennismodule 2: Driehoeksverhouding
In deze module wordt de driehoeksverhouding uitzendonderneming – inlener – uitzendkracht behandeld. De relatie tussen de uitzendonderneming en de uitzendkracht aan de hand van de cao en de relatie tussen uitzendonderneming en inlener aan de hand van de algemene voorwaarden komen aan bod. Wanneer zijn de algemene voorwaarden van een uitzendonderneming van toepassing en wat wordt hierin geregeld? De belangrijke wet voor de uitzendbranche en haar inleners, de WAADI, komt aan bod. Welke geboden en verboden kent de WAADI? Tevens worden belangrijke instituten als brancheorganisaties (o.a. ABU en NBBU), de diverse stichtingen vallend onder de SFU en de vakbonden behandeld.
 
Klik HIER voor het overzicht van alle Kennismodules.
 


Modulair studeren
  • Toegang tot de e-learning en telefonisch uitleg hoe het systeem werkt en wat de leerdoelstellingen zijn.
  • Maken van opdrachten waarmee het leerproces vergemakkelijkt.
  • Maken van een eindtoets waarmee de module wordt afgerond.
  • Docenten zijn 7 dagen per week bereikbaar, ook voor praktijk vragen.
 

Hoe werkt de e-learning van Armslag
  • Op alle browsers en besturingssystemen.
  • Overal kennis bij de hand, ook op de iPad, tablets, smartphone of laptop.
  • Er is alleen een internetverbinding nodig.
 

Gevolgde module verrekenen met Basisopleiding Intercedent voor het SEU-diploma
Indien gewenst kan de gevolgde module ingebracht worden in een van onze Basisopleidingen Intercedent voor het SEU-diploma. Het moet dan wel om dezelfde deelnemer gaan. Per gevolgde module is dat € 42,00.
 
 

Prijs van de module 2
Per deelnemer: € 42,00 (excl. btw).
Mocht dit de 1e module zijn die men volgt wordt er € 30,00 extra in rekening gebracht voor administratie- en uitlegkosten (excl. btw).
 
Volledig Online
Uiterlijk starten met de studie:
04-12-2019