Hoe te handelen bij een SNCU-controle?

De Stichting Naleving CAO voor Uitzendkrachten (SNCU) heeft 3 brochures laten ontwikkelen voor uitzendondernemingen die door hun gecontroleerd worden. Deze brochures lichten het hoe en waarom van de SNCU-controle toe en hoe een uitzendonderneming hier het beste mee om kan gaan.

CAO-onderzoek: opvraag gegevens. Waarom en wat nu?
In deze brochure wordt uitgelegd waarom er een opvraag wordt gedaan, waarom juist deze gegevens worden opgevraagd, en hoe de SNCU hiermee omgaat. 
 
CAO-onderzoek: controle ter plaatse. Hoe werkt dat precies?
In deze brochure wordt aangegeven hoe de controle ter plaatse in zijn werk gaat, wat de resultaten kunnen zijn van deze controle en wat de uitzendonderneming kan doen om eventuele fouten te herstellen.
 
CAO-onderzoek: herstel en hercontrole. Waar moet ik op letten?
In deze brochure wordt informatie gegeven over hoe geconstateerde fouten hersteld kunnen worden en hoe de hercontrole eruitziet.Over de SNCU - Stichting Naleving CAO voor Uitzendkrachten
De Stichting Naleving CAO voor Uitzendkrachten heeft ten doel het geven van voorlichting over de inhoud van de cao’s en het bevorderen van en toezien op de naleving ervan. Heeft u als flexondernemer vragen of last van oneerlijke concurrentie of bent u een uitzendkracht en heeft u vragen of problemen met een uitzendbureau, meld het ons! Het beantwoorden van vragen, het doen van onderzoek gericht op betere toepasbaarheid van de cao’s en het optreden waar nodig, zijn twee van de middelen waarmee wij ons doel bereiken.